Dagje meelopen voor studieoriëntatie

RST Zorgverleners biedt sollicitanten de mogelijkheid om een dagje te ervaren hoe het is om (wijk)verpleegkundige of (kraam)verzorgende te zijn of om op kantoor te werken. Deze mogelijkheid is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die overwegen bij RST te komen werken.

Wil je een dagje meelopen met een van onze medewerkers omdat je bezig bent met studie-oriëntatie of voor een LOB-opdracht? Dat kan in veel gevallen ook. We vinden het leuk om je een kijkje te geven in onze dagelijkse werkzaamheden.

Echter: we hebben maar een beperkt aantal plekken per jaar voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs om een dagje mee te lopen! Als er te veel aanmeldingen van scholieren zijn, zorgt dat voor extra belasting van onze medewerkers. Potentiële sollicitanten krijgen daarom altijd voorrang boven scholieren die een dagje mee willen lopen.

Wil je een dagje meelopen bij RST, schrijf je dan in via het onderstaande formulier. Wij laten je dan weten of je in aanmerking komt voor een studieoriëntatiedag.

Naar het formulier

COVID-19: Even géén dagje meelopen

Op dit moment hebben we te maken met bijzondere omstandigheden, vanweg het COVID-19 virus. Een dagje meelopen is tot nader order van de overheid en het RIVM helemaal niet mogelijk: zowel voor mensen die zich willen oriënteren op het werken bij RST als voor scholieren die zich op een studiekeuze oriënteren willen.

Veel van onze cliënten zijn kwetsbaar en behoren tot de doelgroep waarbij het advies is dat zij thuisblijven en zo min mogelijk bezoek krijgen. Deze situatie is in elk geval ingesteld tot 1 juni 2020.

 

 

Direct solliciteren?

Enthousiast geworden van RST of van één van onze vacatures? Solliciteer dan direct.